Değerlerimiz

06.12.2018 827

·      Temel amacımız; öğrencileri hayata, bir üst öğrenime ve yüksek öğretim kurumlarına hazırlamaktır.

·      Tam öğrenme modelini benimsiyoruz ve öğrencilerimizin var olan zekalarını etkili bir şekilde kullanmaları için öğrenciyi merkez alan etkili bir eğitim anlayışından yanayız.

·      Öğrencilerin öğrenme ihtiyaçlarını karşılayıcı kaynaklara ulaşma ve bu bilgileri hayatta kullanmalarına yardımcı oluruz.

·      Bilgi toplumu olmanın gereğine inanır, eğitim teknolojisinin ürünü olan  ekipmanları kullanmaya ve öğrencilere kullandırmaya çalışırız.

·      Ezberci değil; okuyan, inceleyen, araştıran, düşünen, analiz ve sentezler yaparak kendini sorgulayıp yenileyen öğrencilerin yetişmesine çalışırız.

·      Öğrencilerin olaylara eleştirel ve bilimsel düşünce tarzı ile bakmalarına ortam hazırlar, onlara model olmaya özen gösteririz.

·      Okulda tüm ilgililerin birlik ve iletişim içinde olduğu bir ortamın oluşmasına çalışırız.

·      Okul yönetimini her türlü gelişim ve yenileşmede lider olarak kabul etmiştir.

·      Okulumuzda 'ben' değil 'biz' anlayışının hakim olmasına çalışırız.

·      Okulu etkileyen çalışmaların içerisinde birlikte hareket etme anlayışını sağlamaya çalışırız.