Sizden Gelen Mesajlar

Sizden Gelen Mesajlar

19.09.2019 5061

Eray ÇETİN-2017

Hayatımın en güzel 4 yılı ve gelecekteki mesleğimi belirlediğim yer. Keşke geri dönebilsem

 

Nazen KUNDAK-2013

Hayatımın en güzel yılları! Dostlarım, hocalarım, anılarım, ilk gençlik yıllarım! Çok seviyorum ❤️ 

 

Umut Ege ULUÇAY-2015

Merhabalar, ben Umut Ege Uluçay. KIT'de Elektronik Yüksek lisansi yapmaktayım. Eğer bugün ben üniversite hayatımı İTÜ'de başarıyla bitirip Almanya'da yüksek lisansıma başladıysam, bunun çoğunu eski adıyla Bartın Anadolu Öğretmen Lisesi'ne borçluyum. Bir öğrencinin temelleri bana göre lisede atılır. Analitik düşünme yeteneği, problem çözme ve hızlı olma gibi bir çok şey. Her şey için teşekkürler!

 

Elif Cankız EREN-2012

Söylenecek güzel çok şey var. Birbirinden güzel anılarla dolu tam 4 yıl. Çok güzel dostluklar, kopmaz bağlar ve de kah öğretmenimiz kah arkadaşımız olan mükemmel bir kadro :)

 

Yiğit ÖZSARI-2015

Bartın Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu olmaktan gurur duyuyorum. Emeği geçen bütün öğretmenlerime saygılarımı sunarım.

 

Buse KALKER-2015

Bartın Anadolu Öğretmen Lisesi'ni kazanmadan önce adını sık sık duyduğum fakat kendisine yetişemediğim Birol Hoca'mızın hep söylediği bir söz varmış: Biz olmaktan gelir güzelliğimiz. Seneler geçse de taşıyorum bu sözü. Kapısını bana her zaman açık tutacak bir ev edindim kendime. Her yeni günümde o evin önünden geçiyorum ve bir ömür geçeceğimi biliyorum. Dört yıllık süreçte çekmiş olduğum bir fotoğraf var, o fotoğrafı hâlâ taşıyorum. Fotoğraf karesinde olan herkese ve her şeye teşekkür ediyorum.

 

Hilal BAŞDİN-2015

Nasıl alışacağımı düşünürken gözyaşlarıyla ayrıldığım okul.. Lise hayatım boyunca yolum hem öğretmenimiz hem de anne babamız olan harika öğretmenlerle kesişti. Bana kattıklarını asla unutamam. Gerek eğitim gerekse öğrenciye verilen değer ile muhteşemdiniz! Mesleğimi yaparken de daima örnek alacağım öğretmenlerime sonsuz teşekkürler.. İyi ki BAÖL!

 

 Şerife ALTUĞ - 2017       

 4 senelik lise hayatımı bakış açımı genişletmemi sağlayan işinde çok başarılı değerli öğretmenlerimle geçirdiğim için çok şanslı ve minnettarım.

 

Yasemin BAYRAMOĞLU-2007

 Kendi öğrencilerime de burada geçirdiğim öğrenciliği diliyorum. Biz üniversiteden çok daha önemli şeyler kazandık burada.

 

 Erhan YAMANEL-2007

 En güzel eğitimlerden birini aldığım okuldur, kendi alanımda beni en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerimin olduğu, hayatımda hem atmosferiyle hem o samimiyetiyle unutmayacağım ruhu yaşatan yerdir. Bana kattığı tecrübe ve arkadaşlık, beni ben yapan özelliklerin kaynağı okulumdur.

 

Nil ÖZDEMİR - 2018        

Her zaman iyi ki bu okuldan mezunum diyorum, halen okuyor olanlar okulunuzun değerini bilin...

 

Tansu ÖZVEREN -2013  

5 kişilik bir yabancı dil sınıfında kişiliğimin şekillenmesini sağlayan 4 güzel yıl geçirdim. Yaşadığım her anda beni ailesi olarak gören hocalarıma teşekkürü borç bilirim.

 

Tuana KAZAN - 2018      

 Mezun olduktan sonra da her zaman yanımızda olan öğretmenlerimiz sayesinde kendimizi hep güvende hissettik teşekkürler FSM ❤

 

Yavuz Onat PİR - 2015   

Bartın Anadolu Öğretmen Lisesi'ne gelişimimizde çok önemli katkılarda bulunan öğretmenlerimiz ile bizi buluşturduğu ve bize kattığı değerler için minnettarız.

 

Evrim Ali Caymaz - 2018

 Şu an üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. Lise yıllarını mumla arıyorum açıkçası, üniversiteye geçmek özel bir duygu fakat Anadolu Öğretmen Lisesinden ayrılmak içimde her zaman bir burukluk yarattı. Öğretmenlerimizin hepsi mükemmel insanlardı, onları çok özlüyorum.

 

Feyza Yılmaz - 2015        

 Anadolu Öğretmen Lisesi unutulmazlarım arasında yer almakta. Bugün buralara geldiysek BAÖL'ün mükemmel öğretmenleri sayesindedir. Bütün öğretmenlerime minnettarım. Sonsuz teşekkürler...

 

Kübra DEMİR - 2014       

 Eski adıyla Bartın Anadolu Öğretmen Lisesi (BAÖL) kendi psikolojik gelişimsel dönemimde her şeydir. Özlemle....

 

Simge KORUCU-2015    

 Hayatımın en güzel yıllarını Bartın Anadolu Öğretmen Lisesi çatısı altındayken yaşadım desem yalan olmaz. Bir sürü zorluklara rağmen öğretmenlerim ve arkadaşlarım hayatımı güzelleştirdi. Dört sene boyunca öğretmenlerimden eğitim, kültür, yaşam tarzı olarak çok şey öğrendim. Öğretmenlerimiz her ortamda fikirlerini dile getiren, ideallerinden vazgeçmeyen, haklarını her zaman savunan bireyler olmamızı sağladılar. Aynı zamanda bizi akademik hayata hazırlayıp bugünlere gelmemizi sağladılar. Kısacası, Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmenleri, öğrencileri, idari personeli, temizlik personeli olarak bir ailedir. Hiç bir zaman kopmayacak bağa sahiptir.

 

Fatma Nur İşaret  - 2018              

Bana çok şey katan öğretmenlerimi, eski okulumu özleyeceğim ve hep güzel hatırlayacağım.

 

Umut Can ERDOĞAN - 2018        

 Küçücük bir şehirde kocaman hayaller kurdurup devasa mutluluklar yaşatan okulum... Hayatımın hiçbir şeye değişmeyeceğim bir dönemi bu lisenin koridorlarında geçti. Bartın'ın tartışmasız en iyi lisesinin tekrar bir parçası olmayı çok isterdim.